вівторок, 3 грудня 2013 р.

 Бібліотечні вечорниці

27 листопада Центральна районна бібліотека приймала учасників програми «Лідерство», яка реалізовується Програмою «Бібліоміст» спільно з Творчим Центром ТЦК м. Київ.
Вранці до Перечина прибуло 30 молодих бібліотекарів з усієї України, які були відібрані для проходження навчання на конкурсній основі.
Гостям запропонували змістовну, насичену програму. Бібліотекарі прослухали декілька цікавих лекцій, після чого ознайомилися з досвідом роботи Перечинської районної дитячої бібліотеки. Директор Любов Герцег розповіла про роботу районних бібліотек по співпраці з громадськими організаціями та досвід реалізації спільних проектів.
Завершили програму дня бібліотечні вечорниці в рамках проекту «Майбутнє варто планувати». Працівники бібліотеки та районного будинку культури показали тематичну сценку, в якій поєднали народні традиції, гумор та виступи на тему планування сім’ї. Виступали гурти «Нівроку» та фольклорний колектив з с. Дубриничі, солісти РБК.
Про те, як правильно планувати сім’ю, як в наш час можна запобігти небажаній вагітності та венеричним хворобам, розповідали лікар-гінеколог Каміла Горват та сімейний лікар Тетяна Радченко.
Підбив підсумки навчального дня представник програми «Бібліоміст» Андрій Вишняк.