вівторок, 28 травня 2019 р.

Мітинг-реквієм до Дня Перемоги

Традиційно 9 травня на території військового кладовища пройшов мітинг-реквієм до Дня пам'яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом в другій світовій війні.





"Листівка для мами" МК в районному будинку культури

8 травня в РБК пройшов майстер-клас під назвою "Листівка для мами".  Учасники заходу , під керівництвом директора РБК Тетяни Кречко,  мали можливість  зробити листівку  в техніці, яка має назву-  скрапбукінг. Папір ніжних та неяскравих відтінків зеленого, масляного та коричневого, а на їхньому фоні яскраві нотки паперових квітів помаранчевого та тьмяного рожевого кольору, тонка біла атласна стрічка, ножиці, двосторонній скотч , трохи клею та дирокол в формі мінітюрного серця - от і все , що знадобилось нашим юним умільцям.
Хтось одразу ж похвалився мамі , а хтось з попереджуючим - "Не дивися!",- сховав до неділі , адже саме в неділю,12 травня, в Україні святкують День матері, якому і був присвячений  майстер - клас.














Народний артист України Віктор Павлік в районному будинку культури

5 травня в районному будинку культури пройшла довгоочікувана зустріч з талановитим народним  артистом України Віктором Павліком. Звучали впізнаванні і відомі хіти. 

Голосу артиста вторили майже всі глядачі! 
"Білі черемхи", "Ти подобаєшся мені", "Афіни-Київ і Стамбул","Нема з ким" та багато інших, і, звичайно, незабутні - "Шикидим" та " Ні обіцянок, ні пробачень"! Приємна і творча атмосфера, яскравий живий голос артиста, автографи та фото на згадку. Це був справді чудовий творчий вечір в  будинку культури!