понеділок, 11 лютого 2019 р.

Майстер клас Валентинок в с. Дубриничі

14 лютого ми відзначаємо найромантичніше свято року - день св. Валентина.

Люди різного віку у цей день виказують знаки уваги і зізнаються в коханні близьким і коханим людям. Тому варто задуматися про подарунки.
Найпоширенішим подарунком на 14 лютого є валентинки. Звичайно ж, можна піти і придбати готову валентинку, але краще зробити її своїми руками. Так як це зробили ми. Подарунки, зроблені своїми руками, зігрівають душу і зроблять свято схожим на казку.
Дякуємо Мар'яні Сегеда за чудовий майстер-клас!

Ось як все було: 














Відзначення Дня соборності України


22 січня в залі засідань районної ради , відбулись урочистості та святкова концертна програма з нагоди 100-річчя  Соборності України, а також 73-ої річниці утворення Закарпатської області у складі України.
У програмі взяли участь: учні Перечинської гімназії та вокальної школи "Камертон" (кер. Ілона Токар) - Микола Годований, Олеся Андрушек, Антоніна Беца, які радували глядачів патріотичними піснями сучасних авторів, також ансамбль саксофоністів Перечинської ДМШ, викладач Володимир Вакар , виконав всесвітньо відомий "Щедрик", а заступник директора Перечинської ЗОШ І-ІІІ ст. Валерія Дорогович та учениця ЗОШ Ярослава Ворон прочитали патріотичну та зворушливу поезію про День Соборності України.
Також до присутніх зі словами привітань та розповіддю про цікаві історичні факти та події звернулись заступник голови спілки учасників АТО Микола Луцук та письменник краю, член національної спілки письменників України , лауреат 3 літературних премій, голова районного товариства "Просвіта" - Іван Юрійович Козак. 
Центральною районною бібліотекою було представлено виставку патріотичних видань, а вихованці Будинку дитячої творчості презентували яскраву виставку малюнків.