понеділок, 13 березня 2017 р.

Річниця від Дня народження Великого Кобзаря в с. П.Гута

05.03.2017р. в клубній установі с. П. Гута пройшов літературний вернісаж: "В душі народу будеш Ти вовіки жити" присвячений 203 річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка.




Поетичний калейдоскоп до Дня народження Великого Кобзаря в с. Сімер

  В рамках відзначення 203 річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка, у фойє клубу с. Сімер, біля книжкової виставки "Велетень у царстві людської культури", проведено поетичний калейдоскоп - "Спішу у світ Шевченкового слова".




День народження Великого Кобзаря в с. Т. Бистра

          9 березня в Тур’я Бистрянській сільській бібліотеці відзначали День народження видатного  поета, художника, митця  України – Т. Г. Шевченка. Спільно з завідувачем Т. Бистрянського сільського клубу  та постійними користувачами бібліотеки  5- 6 класів.
         У рамках святкування завідувач бібліотеки   презентувала  книжкову виставку : « Сторінками життя великого Кобзаря», а також проводився конкурс на кращий малюнок, на тему: « У тій хатині край села» та декламування віршів: « Зоре моя вечірняя» - Ростислав Лизанець, «Садок вишневий коло хати» - Михайло Вачеля, « За сонцем хмаронька пливе» - Євгенія Попка, та інші…



Свято 8 Березня в СК Раково

      Ось і настало перше довгоочікуване свято весни - 8 Березня. Щоб привітати рідних матусь, бабусь, сестричок, 7 березня,  вихованці Раківського ДНЗ завітали в сільський клуб, де в святковій атмосфері змогли продемонструвати рідним всі свої здібності.
    Свято розпочав сільський голова Шикула Ю.М. , який привітав жінок із Міжнародним жіночим днем , а також висловив вдячність спільній роботі вихователів ДНЗ, завклубом та бібліотекою.
      Глядачі із захопленням спостерігали за юними талантами , які щиро 
співали, вправно дикламували вірші і радували  присутніх  таночками.