понеділок, 29 серпня 2016 р.

23 серпня в залі засідань Перечинської райради було проведено урочисту частину присвячену  25 річниці  Дня незалеженості України та Дню Державного Прапора. Ведучими стали - Тетяна Кречко та Валерія Дорогович. А  піснями про рідну Батьківщину присутніх вітали : соліст Микола Годований та вокальний ансамбль "Bellcanto" Перечинської ДМШ, керівник Мирослава Микович.
Також урочисто піднято Державний Прапор нашої держави під духовний гінм України "Боже великий єдиний" , який прозвучав у виконанні вокального ансамблю "Bellcanto".


23 серпня в СК  с.  Сімер пройшов  святковий концерт  в якому взяли участь майже всі учасники художньої самодіяльності  клубу .








 
23 серпня Україна відзначила День Державного прапора, а 24 серпня 25-ти річний ювілей. Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка пройшовши серйозні випробування створила незалежну державу.
Народилась Україна Нова,
Небувала, чиста, як дитя
Україна Зоряної Мови,
Україна Божого Буття !
До цих державних святкувань завідуючими бібліотекою та клубом с. Раково  22 серпня було презентовано виставку-експозицію : ” Моя Україна 25 років як вільна! ” та  літературно музичну композицію “Золотий серпень України”.




22 серпня з нагоди 25-ї річниці з Дня Незалежності України та Дня Державнго Прапора в СК с. Сімер, завідуючі
клубом та бібліотекою провели патріотичні читання "Україно вір - за тебе встануть ще мільйони" та урок країнознавства "Прапор - це символ нашої держави".