четвер, 17 січня 2019 р.

"Маска" взяла участь у "Фантазіях новорічної ночі"

13 січня в Перечинському РБК відбулась концертна програма "Фантазії новорічної ночі" , яку проводив БФ "Опіка". В програмі взяли участь учасники театрального гуртка "Маска" , які показали глядачам свята веселу сценку "Принц за воротами".




"Цімборки" взяли участь в обласних фестивалях "Василля" та "Коляди в старому селі"

12 січня фольклорний колектив РБК взяв участь  у двох обласних фестивалях, які проходили в м. Ужгород - "Василля" та "Коляди в старому селі".












Дитячі ранки для дітей від Перечинського РБК

28 грудня в Перечинській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли два дитячі ранки для дітей молодшого шкільного віку  . У ранках взяли участь: театральний гурток "Маска" , солісти Олеся Андрушек та Крістіна Матьовка, методист Іванна Яцола та директор РБК Тетяна Кречко, з  ігровою програмою "Розбійники", а також спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту Перечинської ОТГ Микола Годований.









Новорічні щедрування та зйомки для 1 кабельного

26 грудня відбулись новорічні щедрування фольклорного колективу "Цімборки", кер. Г. Мучичка, а також зйомка відеоролику з різдвяними колядками для каналу "1 кабельний" за участі фольклорних колективів "Цімборки" та клубу с. Туриця М. Микита , а також - зразкового фольклорного гурту "Родина" кер. О.Мицька.






"Зустрічаємо Новий Рік"

23 грудня в фойє РБК весело і яскраво пройшла театралізована концертна програма для дітей "Зустрічаємо Новий Рік". Ведучою свята стала - Анастасія Манзулич, аквагрим на личках задоволених діток створювали учениці Перечинської гімназії Анастасія Петрішка та Сніжаніа Манзулич, в концерті взяли участь:  театральний гурток РБК "Маска" , кер. Т. Кречко, солістка РБК Крістіна Матьовка , учні вокальної школи "Камертон"  - Олеся Андрушек, Микола Годований, Катерина Козак, Антоніна Беца, Катерина Зелді, студія "Сюрприз", кер. І. Судакова, КСТ "Вероніка" кер. Ю.Пйоса,  солістка Олеся Рябінчак учасники драматичного гуртка клубу с. Ворочово, кер. В.Ганич. Також було проведено  ігрову програму "Розбійники" та святкову дискотеку.












Майстер-клас "Ялинкові прикраси власними руками"для дітей віком 4-6 років

21 грудня в Перечинському РБК  пройшов 2-гий передноворічний майстер-клас "Ялинкові прикраси власними руками" , учасниками якого стали дітки віком 4-6 років.  Невгамовними непосидами було створено, разом з директором РБК Т.Кречко, 3 ялинкові прикраси в різних техніках виконання.   








Традиційне відкриття ялинки в центрі міста Перечин

18 грудня відбулось традиційне запалення новорічної ялинки. Задоволені дитячі личка, посмішки та подарунки, казкові герої, Янголи та юні солісти, які співали про Святого Миколая та новорічне диво і , звичайно, Святий Миколай, який побажав дітям бути і ,залишатись , завжди добрими та слухняними.  











День св. Мколая в КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" районної ради

18 грудня  Святий Миколай разом з Янголами та юними співачками завітав до діток з особливими потребами в "Інклюзивно-ресурсний центр" районної ради .
Тематичний захід підготувала методист РБК Іванна Яцола разом з учнями Перечинської ЗОШ І-ІІІ ст.