середу, 19 серпня 2015 р.

День Незалежності України

    В рамках відзначення Дня Незалежності та Державного Прапора України в районі відбудеться багато цікавих та просвітницьких акцій від освітніх установ району,  Перечинської центральної районної бібліотеки, Перечинського районного будинку дитячої творчості, Перечинського районного будинку культури та громадських організацій.
          21.08.15 о 14:00 - в Перечинському районному будинку культури - урочисте засідання та святковий концерт до Дня Незалежності. У програмі: урочисте відкриття свята та нагородження, оркестр народних інструментів, хор, фольклорно-етнографічний  ансамбль «Лемківчанка», дитячий вокально - інструментальний гурт «Родина», Вокальний ансамбль «Bellcanto», пісні та вірші.
          23.08.15 о 9:00  - урочисте підняття Державного Прапора України - на центральній площі міста Перечин, флешмоб «Моє серце тобі, Україно», години творчого спілкування та виготовлення банера «З Україною в серці», літературні читання, організована акція  «Велопробіг Центр – Яслище».
23.08.15 о 12:00 - всенаціональна хвилина мовчання, молебні священнослужителів за полеглими, за незалежність України та благодать і мир в державі,  виступи громадських діячів м. Перечин.
21.08-24.08 -  молодіжний зліт «Молодь за приМИРення»!, молитва за мир в Україні, сходження на «Полонину Руна»