четвер, 4 червня 2015 р.

"Свято дитячих мрій"

    1 червня 2015 року в сільському будинку культури села Зарічево пройшов цикл заходів присвячених Міжнародному Дню захисту дітей, який  був організований та проведений методистами Перечинського районного будинку культури спільно з директором СБК с. Зарічево та зав.клубом с. Дубриничі.  Святкування розпочалося в 14.00 конкурсом "Кращий малюнок на асфальті". В той же час  діти мали змогу не тільки малювати на асфальті, але й бути розмальованими аквагримом, який їй наносили талановиті художниці - Олеся Кирлик( Томаш) та Еріка Васильовка.  У великому залі будинку культури була розміщена виставка дитячих робіт: Михайла Решетніка, Марії Ганчин, Дани Фурданич, Іванни Фурданич, Анастасії Шатан, Євгенії Магади, Девіда Комеси, Яни Рижак та Валерії Машкаринець.Після закінчення конкурсу "Кращий малюнок на асфальті" розпочалася концертна програма, яка була насичена цікавими номерами. На високому рівні виступив нещодавно створений  дитячий фольклорний колектив (керівний Лариса Магада-зав.клубом с.Дубриничі). Гучними оплесками глядачі зустріли наймолодшу учасницю свята Ніколетту Попович, яка виконала для всіх гімнастичний номер.  В концерті  також прийняли участь:
 - клуб спортивного танцю "Вероніка"(кер. Ю.Пйоса);
 - вокально-інструментальний гурт "Родина "( кер. О.Мицька);
 - солісти - Валерія Галас ( с. Сімер), Ангеліна Хінальська (с. Зарічево). Юліанна Мошак (с. Зарічево), Антоніна Беца (м. Перечин), Оксана Іванічева (с. Т.-Ремета), Христина Сербін
- вокальний ансамбль Зарічівської ЗОШ "Лемківчаночка";
 - танцювальний конлектив "Крок до зірок" (Зарічівська ЗОШ);
 - Драматичний гурток Зарічівської ЗОШ;
- "народний" танцювальний колектив "Зорянка"  (кер. В.Бабінець)
   Але справжнім щастям для малюків було те, що до них на свято завітав клоун Бім, який подарував дітям море позитиву та щастя. Вони мали змогу позмагатися в іграх та отримати подарунки від клоуна.
   В кінці свята журі (голова журі - Оксана Петрова) оголосили переможців в конкурсі "Кращий малюнок на асфальті", переможцями якого стали - І місце- Марійка Бокшан, ІІ- Валерія Галас та ІІІ місце - Анастасія Шатан та Євгенія Магада .всі вони отримали дипломи.  Всі учасники як виставки дитячих робіт так і учасники які приймали участь в концертній програмі також були нагородженні дипломами.

Фотозвіт додається.