вівторок, 10 січня 2017 р.

Новорічна казка в клубі с. Дубриничі

       Напередодні нового року, 30 грудня, в  клубі с. Дубриничі  відбулася дитяча розважальна програма «В гостях у Зими».  Свято розпочала  сільський голова Л.Лавер, яка бажала всім присутнім міцного здоров’я, мирного неба над головою, наснаги в усіх добрих справах та здійснення найзаповітніших мрій.   
     А далі на малих глядачів чекало найцікавіше. В гості до пані Зими поспішили казкові герої: чарівна Фея, казкова Ніч, веселий Сніговик, Щедрівники, учасники фольклорного ансамблю «Співаночка», які показали уривок вечорниць. 
  Дітлахи мали змогу розважатися, позмагатися у відгадуванні загадок, у виконанні танців та інших завдань від казкових героїв.  
      І звичайно на малят чекала зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою, які завітали на свято з солодкими подарунками, за які хочеться подякувати сільському голові Л.І.Лавер ,  всьому депутатському корпусу с. Дубриничі.

       А також щира вдячність  всім учасникам святкового дійства.






Щедрування в Дубриничах


Давні народні традиції колядувати, щедрувати та засівати під час новорічних та різдвяних свят підтримали і в Дубриничах. Щирі побажання здоров’я, добробуту та радості  лунали з уст учасників художньої самодіяльності клубу. Господарі охоче відповідали щедрувальникам гостинністю та дякували за привітання смаколиками.






Виставка-інсталяція -" Новорічна ялинка"

     Готуючись до різдвяно-новорічних свят,  працівники клубу і бібліотеки с.Дубриничі, для того аби ще  більше привернути увагу своїх відвідувачів  креативно оформили фойє клубу виставкою – інсталяцією " Новорічна ялинка". Адже всі ми напередодні різдвяно-новорічних свят намагаємось  прикрасити свої домівки  , аби добре  зустріти Новий  Рік.
        Ця ялинка-інсталяція була виготовлена із книг та новорічних прикрас. Також  біля незвичної ялинки красується виставка дитячих робіт на зимову тематику.