середу, 23 листопада 2016 р.

"Чи знаєте ви казки та їх героїв"

23 листопада  завбібліотекою та завідуючою клубом с. Сімер  з вихованцями  старшої групи ДНЗ проведено літературну вікторину : "Чи знаєте ви казки та їх героїв". Дітки уважно слухали казки та відповідали на запитання про улюблених героїв. Метою проведення заходу є правильний розвивиток пам"яті, уваги, мислення та мови, а також - з юного віку прививати дітям любов до книги та  бажання читати .




Обласний семінар-практикум для працівників культури клубного типу

     10 листопада  2016 року  в  Ужгородському коледжі культури і  мистецтв
відбувся Обласний    семінар - практикум   працівників   культури   клубного
типу     на тему:  «Традиційне та модерне в діяльності сучасного працівника 
культури».
   В семінарі – практикумі від Перечинського району  взяли участь провідний методист Перечинського РБК Ганна Мучичка, завклубами : с. Раково – Ганна Біган, с. Тур’я Поляна – Аліна Гусар, с. Сімер – Леонора Ваган,  с. Тур’я Ремета – Оксана Роля та с. Тур'я Пасіка - Галина Вакула.
  Учасники мали змогу побачити демонстрацію патріотичного відео «Вб’ємо ворога в  собі», від викладача-методиста Кучмаш В.О.,  отримати знання на теми: «Інноваційні форми і методи роботи закладів культури клубного типу» -  від  викладача-методиста Кордобан І.Ю. ; «Особливості організації дозвілля для юнацтва та молоді» - від  викладача вищої категорії Мартинюк М.В.; «Задоволення соціально-культурних потреб та ініціатив громадян засобами КДД: нові підходи і старі традиції» - від викладач вищої категорії, Заслуженого працівника культури України Сівак Є.М.; «Методи активізації глядачів до початку заходу, під час проведення та після заходу» - від викладача-методиста Ухач Л.І.
 А після перерви на обід учасникам  було запропоновано подивитися розважальну програму присвячену  Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва : «Вам  відпочинок тільки сниться»., яку підготувала викладач-методист Ухач Л.І.
  Підведення підсумків семінару-практикуму проводила директор Ужгородського коледжу культури  і мистецтв Шетеля Н.І.


"Герої живуть серед нас"

17 листопада в клубі с. Сімер під такою назвою   проведено урок патріотичного виховання. Метою заходу  є - сприяння вихованню у молодого покоління почуття патріотизму, моральності та готовності до захисту Батьківщини.

"Золота осінь" в клубі села Раково

11 листопада спільними зусиллями працівників  ДНЗ, клубу та бібліотеки с. Раково, у фойє клубу відбулося чудове  свято під назвою "Золота Осінь". Всі учасники якого вирушили  у подорож на казковому «потязі» до осіннього лісу. Там діти  зустрілися з різними тваринами, які вже встигли зробити запас зимових харчів.
Під час свята малята гралися, танцювали, співали, розповідали вірші про осінь. Найбільше глядачам сподобалася Пані Курка зі своїм сімейством та Білка з Їжачком, які «ділили» свої зимові запаси.

Окрасою свята стали вироби вихованців ДНЗ з природного матеріалу.











+