середу, 4 січня 2017 р.

Зустріч Нового Року в с. Раково

          Зустріч нового року завжди непередбачуване диво та довгоочікуване свято:
"В цю пору, коли падає сніг
І морози чимдуж припікають,
Знов на землю спішить Новий рік -
З ним сердечно всіх вас вітаю.
Хай моїх поздоровлень потік
У серцях ваших лунко роздасться
І хай вам наступаючий рік
Принесе лише радість і щастя!               
        Завдяки завідуючим та організаторам клубу, школи, бібліотеки та Раківського ДНЗ , в сільському клубі с. Раково, зустріли Новий 2017 Рік усі  - від малого до великого.                                 Найпершими глядачів вітали учні Раківської ЗОШ І-ІІ ступенів. Новорічна концертна програма  , яка відбулась   29 грудня      на сцені клубу , радувала низкою номерів та сценок із побажаннями щасливого Нового Року та Різдва Христового..

        А 30 грудня святкували найменші жителі Ракова - вихованці ДНЗ, які порадували глядачів та батьків яскравою гамою номерів в театралізованій програмі  "Марійка та Ведмідь".
















"Всі маленькі діточки свято це чекають"


Саме на передодні свята святого Миколая до дитячого закладу с. Порошково  завітали гості з Порошківського Будинку культури. Малеча уважно слухала гостей, але найбільше здивування та радість викликала у діток саме поява Св.Миколая.
Чудотворцеві дітки із задоволенням розповідали віршики і співали пісеньки, а також уважно вслухались в поради янголяток та Св. Миколая.







Щедрування 2016

30 грудня  2016 року  фольклорний колектив Перечинскього РБК "Цімборки" вітав щедрівками та колядками  з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим  керівників та працівників районної державної адміністрації , ради та міської ради.