четвер, 11 грудня 2014 р.

"Подаруй тепло солдату"

        

Благодійна акція "Подаруй тепло солдату"

     6 грудня у районному будинку культури відбулася благодійна акція «Подаруй тепло солдату», за ініціативи матерів, дружин учасників АТО, волонтерів, за сприяння райдержадміністрації, районної ради та органів місцевого самоврядування.
        Під час заходу у фойє районного будинку культури була розміщена виставка виробів учнів та дошкільнят району. Своїми руками з великою любов’ю вони виготовляли для захисників обереги, які захищатимуть від усього лихого. Освятив їх благочинний Перечинського району, настоятель Свято-Миколаївської церкви о.Володимир.
        Розпочався захід хвилиною мовчання в пам`ять за загиблими в АТО військовослужбовців, цивільних громадян, які віддали життя за мир та незалежність України.
         Концертну програму розпочала Тетяна Кречко зі зворушливою"Молитвою". Підтримати військових й допомогти бійцям виявили бажання кращі фольклорні колективи району та гості з Ужгорода. Під час благодійного концерту виступили: заслужений артист України, соліст Закарпатської обласної філармонії Олександр Садварі, солістка Закарпатської обласної філармонії, лауреат обласних та міжнародних конкурсів Мирослава Швах-Пекар, золотий голос Перечинщини Микола Годований, інструментальний квартет «Гармонія» (м.Ужгород), ансамбль скрипалів Перечинської дитячої музичної школи, вокальний ансамбль «Bell canto» (м.Перечин), сім’я Скворцових та багато інших.
     По завершені концертної програми, голова районного комітету допомоги солдатським матерям, дружинам й учасникам антитерористичної операції при райдержадміністрації Наталія Денейко оголосила, що спільними зусиллями вдалося зібрати 19 тис. грн. для військовослужбовців району. Подякувала усім за надану підтримку і допомогу.







Немає коментарів:

Дописати коментар