вівторок, 21 серпня 2018 р.

Підсумки обласного огляду - конкурсу клубних закладів у сільській місцевості

З метою вивчення, удосконалення та активізації діяльності клубних закладів у сільській місцевості, пошуку інноваційних форм і методів культурного обслуговування сільського населення, привернення уваги державних органів влади та органів самоврядування до проблем культури села  з 30 лютого  2018 року  було проведено обласний огляд-конкурс клубних закладів у сільській місцевості.
У роботі оргкомітету-журі  обласного огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості взяли участь: голова оргкомітету-журі, директор департаменту культури облдержадміністрації Оксана Бабунич, секретар оргкомітету-журі, завідувач відділом ООМЦК Людмила Веклюк, а також директор ООМЦК Ганна Дрогальчук, головний спеціаліст департаменту культури облдержадміністрації Світлана Мендель, голова обкому профспілки працівників культури Наталія Товтин, заступник директора ООМЦК Василь Барановський.
Комісія ознайомилася з роботою клубних закладів за такими напрямами діяльності: організація культурно-дозвіллєвої роботи, зокрема для дітей та молоді; розвиток культурно-технічної бази клубного закладу; впровадження нових культурно-творчих ініціатив, господарської самостійності; реалізація сучасних творчих проектів; розвиток всіх видів і жанрів аматорського мистецтва, традиційної культури, української обрядовості, народних промислів та ремесел.
В рамках огляду-конкурсу члени комісії відвідали понад 20 населених пунктів та клубних закладів у найвіддаленіших куточках нашого краю. 
За результатами проведення обласного огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості визначено призові місця, а також нагороджено дипломами  кращі будинки культури та клуби, серед яких і клубна установа с. Раково Перечинського району.
 СК с. Раково виявився кращим у  « Інноваційних формах і методах роботи». З  цією нагородою вітаємо завідувача клубом Ганну Біган.




Немає коментарів:

Дописати коментар