четвер, 15 листопада 2018 р.

Районний семінар "Робота над розробкою та втіленням розважально-ігрової програми" в рамках проекту УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ФОНДУ "Гра вчить жити і творити"


20 жовтня у фойє Перечинського районного будинку культури  викладачами та студентами КВНЗ «Ужгородський коледж культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради було проведено районний семінар "Робота над розробкою та втіленням розважально-ігрової програми" в рамках проекту УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ФОНДУ "Гра вчить жити і творити" . Працівникам культури, педагогам організаторам шкіл району і ОТГ було запропоновано такі теми: 

- «Сценарій - основа масового заходу», «Робота над сценарієм розважально-ігрових програм» - майстер від викладача вищої категорії Василик Г.С.;
- «Використання народних традицій при проведенні розважально-ігрових програм» -   викладач методист – Кучмаш В.О.;
- «Робота сценариста та режисера над музичним оформленням сюжетно-ігрових програм» -  викладач вищої категорії, Заслужений працівник України Сівак Є.М.;
- «Робота ведучого у розважально-ігрових програмах» - майстер клас від викладача – методиста Тищук В.В.
Друга частина семінару складалась з  практичних заняттях. Де на учасників семінару чекав майстер клас на тему «Використання хореографії при проведенні сюжетно-ігрових програм» від викладача - методиста Бабяк Є.Я. 
Про роботу над декоративно - художнім оформленням та виготовлення та використанням реквізиту в розважально-ігрових програмах присутніх ознайомила викладач методист, Заслужений працівник України Ухач Л.І.
Проведено практичний показ ігрової програми «Граємося цілий рік», які провели студенти коледжу (керівник Ухач Л.І.)
Слід відзначити працівників культури, які найактивніше брали участь у практичній частині семінару. А на наприкінці - мали змогу написати свої враження про семінар заповнивши анкети. 











Немає коментарів:

Дописати коментар